Участь науковців УТЕІ в Міжнародній конференції в Польщі

konferenciya v tarnavi  28-29 вересня 2016 року в польському місті Тарнув відбулась щорічна міжнародна наукова конференція "Формування багатокультурового суспільства як мета освітнього процесу". Конференція була організована Вищою школою бізнесу - Національним університетом бізнесу.

В конференції прийняли участь науковці всіх воєвудств Польщі, іноземні науковці, представники влади міста Тарнув та Малопольського воєвудства, окремі сенатори Сейму Польщі, представники бізнесу та правоохоронних органів. Відповідно до укладеного договору про співпрацю поміж УТЕІ КНТЕУ і ВШБ-НЛУ та на запрошення організаційного комітету в конференції прийняв участь зав. кафедри фінансів УТЕІ д.е.н., проф. Брітченко І.Г., котрий виступив польською мовою на пленарному засіданні з 30-хвилинною доповіддю. Проф. Брітченко також прийняв участь у дискусії і відповів на чисельні запитання польською та англійською мовою. Доповідь професора Брітченко була присвячена подальшим тенденціям і перспективам трансформації ринку освітніх послуг Європейського Союзу та подальшій інтеграції України до європейського освітнього та культурного середовища. Окремо в роботі секцій проф. Брітченко розкрив вплив грецької філософії на формування освітніх тенденцій сучасної Європи і в свою чергу висловив велику подяку організаторам конференції за великий інтерес до процесів, що відбуваються в Україні, а також за те, що польська сторона взяла на себе всі витрати на проїзд, проживання та публікацію матеріалів конференції і визнали доповідь проф. Брітченко найкращою. Сподіваємось на продовження та поглиблення співпраці з польськими колегами.

На фото: ведучий конференції - заступник ректора ВШБ-НЛУ доктор Тадеуш Медзеловский представляє доповідача та свого наукового консультанта з України - проф. Брітченко І.Г.