Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

XVІ Міжнародна туристична виставка-ярмарок „Тур’євроцентр - Закарпаття 2017”

Фото 1 22-23 вересня 2017 року в м.Ужгороді до Дня туризму в Україні пройшла пройшла XVІ Міжнародна туристична виставка-ярмарок „Тур’євроцентр - Закарпаття 2017” в якій активну участь прийняли викладачі та студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

У приміщенні Ужгородського культурно-історичного центру „Совине гніздо” серед учасників виставки був представлений і наш інститут.

Фото 2

Ця виставка – наймаштабніша міжнародна туристична виставка-ярмарок, яка проводиться на Закарпатті впродовж 17 років. Свідченням цього є те, що в її відкритті приймають участь представники влади найвищого рівня. І в цьому році також виставку відкрили Голова Закарпатської обласної адміністрації Генадій Москаль, Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс та мер міста Ужгорода Богдан Андріїв. 

Фото 3

Студенти та викладачі нашого інституту вже 15 разів поспіль не тільки відвідують, цю виставку, але й приймають активну участь в її проведені. Цьогоріч на виставці була представлена оновлена експозиція фотографій, що ілюструють досягнення студентів та викладачів інституту за минулий навчальний рік. Директор інституту професор Гаврилко Петро Петрович ознайомив керівників Закарпатської області та  присутніх гостей з нашими здобутками. 

Фото 4

 

Велику увагу у присутніх на виставці викликала «солодка реклама» нашого інституту, яку розробили та  виготовили на кафедрі технології і організації ресторанного господарства під керівництвом кандидата технічних наук Сабадош Анни Олександрівни

  Вона неабияк сприяла тому, що рекламні буклети про можливість навчатися в Ужгородському торговельно-економічному інституті КНТЕУ розійшлися як «горячі пиріжки» серед учасників виставки. 

Фото 5 Фото 6