Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Участь кафедри менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу у Всеукраїнському семінарі «Ефективна комунікація та культура мовлення»

18 листопада 2022 року в режимі онлайн відбувся Всеукраїнський семінар «Ефективна комунікація та культура мовлення». Організаторами семінару були Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва, ГО «Ukraine Active», ГО «Рух Олександра Педана «JuniorS».

Спікери Всеукраїнського семінару:

1. Тищенко Зара Робертівна, доктор філософії зі спеціальності «Філологія», вчителька української мови ЗЗСО № 166 м. Київ, консультант ЦПРПП;

2. Полторацька Алла Яківна, завідувач сектору відділу наукового та навчального забезпечення змісту загальної та середньої освіти в Новій український школі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»;

3. Грищенко Ірина Миколаївна, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Національного університету біоресурсів і природокористування України.

В рамках проведеного Всеукраїнського семінару «Ефективна комунікація та культура мовлення» педагогічні працівники підвищили кваліфікацію та отримали сертифікати.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8