24 лютого – річниця повномасштабної агресії росії проти нашої держави

24 лютого – річниця повномасштабної агресії росії проти нашої держави. День, який поділив життя українців на «до» і «після». Зруйновані мрії, масові розстріли мирного населення, звірства, зґвалтування, втрати, каліцтва, смерті…

Але український народ не зламався, а навпаки, проявив  єдність, стійкість, незламність!

Це ж треба мати сатанинський намір, 

чаїть в собі невиліковний сказ, 

щоб тяжко так знущатися над нами, 

та ще й у всьому звинувачувати нас! 

Ліна Костенко

 

24 лютого річниця повномасштабної агресії росії проти нашої держави. День, який поділив життя українців на «до» і «після». Зруйновані мрії, масові розстріли мирного населення, звірства, зґвалтування, втрати, каліцтва, смерті…

 

Але український народ не зламався, а навпаки, проявив  єдність, стійкість, незламність!

 

Рашизм – це геноцид. Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності.

 

Ворог, не досягнувши своєї мети на полі бою, вдається до варварських обстрілів українських міст, критичної інфраструктури. Руйнуючи нашу енергетику, лікарні, школи, дитячі садочки,  музеї, храми, терористи прагнуть зламати український дух та посіяти хаос.

 

Згуртованість не лише українського народу, а й усього цивілізованого світу стала основою успішного спротиву окупантам.

 

Наступ військ рф вдалося призупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України, Національної гвардії України та масового волонтерського руху.

 

Українці проливають кров за свою свободу і свободу для всіх європейців, для всіх людей вільного світу. Рабів до раю не пускають – це сенс українського тлумачення волі.

 

Ми вдячні союзникам за потужну військову, політичну, економічну, фінансову та гуманітарну підтримку. Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. 

 

Тримаймо й надалі свій освітній фронт задля Перемоги. Освіта – це зброя, яка здатна творити дива. Перемога за нами!

 

Світла пам'ять тим, хто віддав своє життя за Україну!

 

Слава Україні! Героям слава!

 

365