Екскурсія на ТОВ «Ядзакі Україна»

З ініціативи ТОВ «Ядзакі Україна», яке є одним із найбільших роботодавців у країні,  студенти та науково-педагогічні працівники Ужгородського торговельно-економічного інституту в рамках практичного досвіду були запрошені на екскурсію.

Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитися з робочими процесами та наочно подивитись, як виготовляються схемні джгути для автомобілів. Фахівці компанії розповіли про роботу підприємства, плани та проєкти. ТОВ «Ядзакі Україна» – це відображення рівня відповідальності підприємства перед суспільством.

Багато випускників Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ зробили успішну кар’єру у ТОВ «Ядзакі Україна», тому ця екскурсія була для наших студентів не тільки пізнавальною, але й корисною з точки зору можливостей майбутнього працевлаштування.

Ця поїздка підтверджує той факт, що тісна співпраця між закладом вищої освіти та бізнесом є завжди корисною обом сторонам, адже вона вдало скеровує подальший напрям розвитку освітнього процесу з метою формування компетенцій випускників, що будуть «на часі», роблять їх конкурентоздатними та потрібними на ринку праці.

Студенти та науково-педагогічні працівники Ужгородського торговельно-економічного інституту висловили подяку керівництву ТОВ «Ядзакі Україна» та його команді за запрошення на підприємство, та запропонували інтенсифікувати співпрацю  в подальшому.

 

1

 

2