Оголошення

Шановні здобувачі освіти!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Науково-практичної конференції: «Економіка та інновації: взаємодія, виклики, перспективи», яка відбудеться 20 березня 2025 року о 10:00 год.

Детальніше »

Адреса оргкомітету:

м. Ужгород, Православна набережна, 21-А, каб. А-212.

Контактний телефон:

099-343-74-22

Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

оцінювання якості харчових продуктів

Після тривалої тиші в лабораторії кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі знову весело - повертаємося до оцінювання якості харчових продуктів. У порядку денному – зерноборошняні товари. Якщо з вагою та маркуванням круп, борошна і макаронних виробів все ок (відповідно до нормативних документів), то вміст доброякісного ядра в гречаній крупі не потішив. Провели органолептичні дослідження, встановили кількість та якість клейковини в борошні різних виробників і зробили певні висновки. Вчимося і працюємо далі!

 

1

 

2

 

3