Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

Навчальний семінар «Як започаткувати власну справу?»

09 травня 2024 року в Департаменті економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА для студентів Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ відбувся навчальний семінар «Як започаткувати власну справу?». Захід проводили представники Центру підтримки підприємництва Закарпаття та Закарпатської обласної служби зайнятості.

 

Діяльність Центру підтримки підприємництва спрямована на інформаційну підтримку, забезпечення бізнес-консультування суб’єктів малого підприємництва, підприємців-початківців та всіх бажаючих відкрити власну справу, підвищення їхньої фінансової грамотності та професійних навичок ведення бізнесу.

 

Директор Департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА Тарас ТРИНДЯК та начальник відділу регуляторної та цінової політики управління економічного розвитку департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА Маріанна ФЕДАКА розповіли про організацію консультативної допомоги підприємцям, навчання щодо участі в проєктах, грантах, конкурсах, що спрямовані на покращення конкурентоспроможності бізнесу.

 

Семінар пройшов у форматі жвавої дискусії, в якій взяли участь:

  • Наталія СТЕПАНОВА, директор ГО «Моє Закарпаття», розповіла про важливість складання бізнес-плану та його оформлення;
  • представники Закарпатського обласного Центру зайнятості – Лариса МАРГИТИЧ, заступник начальника відділу сприяння зайнятості та Дана БЕРТИЧ, заступник начальника фінансового відділу – надали широку інформацію про можливість отримання коштів на створення і розвиток бізнесу від служби зайнятості за Програмою надання мікрогрантів на розвиток або створення власного бізнесу.

 

Під час зустрічі студенти отримали потрібну і корисну інформацію про інструменти започаткування власної справи, підвищення фінансової грамотності та професійних навичок ведення бізнесу. Також студентській молоді, яка планує розпочати бізнес-діяльність, було запропоновано долучатися до грантових бізнес-проєктів, умови яких буде висвітлено на сайті Центру підтримки підприємництва Закарпаття.

 

Дякуємо за запрошення та співпрацю.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5