Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

З новим 2024-2025 навчальним роком!

02 вересня 2024 року у актовій залі Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ відбулося урочисте зібрання з нагоди свята Першокурсника та початку Нового навчального року. Хвилиною мовчання вшановували наших Героїв, тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і безхмарною, мирною блакиттю небес, тих, завдяки кому можемо розпочати 2024/2025 навчальний рік.

 

Здобувачів вищої освіти привітав директор інституту – Петро Петрович Гаврилко, та зазначив: «Нехай навчання у нашому інституті дасть вам нові перспективи та можливості. Наш дружній науково-педагогічний колектив, працівники усіх підрозділів докладуть усіх зусиль, щоб ваше навчання в інституті було цікавим, динамічним, комфортним, безпечним».

 

Також до привітань долучилися представниця Ради студентського самоврядування – Софія Махоткіна, заступник директора з науково-педагогічної роботи – Наталія Василівна Василиха, начальник навчально-методичного відділу – Іванна Станіславівна Шоля. Розповіли про структуру УТЕІ ДТЕУ, особливості освітнього процесу, культурне, спортивне життя інституту, про досягнення і здобутки студентів і випускників.

 

Бажаємо вам весело і легко вчитися, а також встигати в усіх сферах своєї життєдіяльності. Удачі, гарного настрою, бадьорості та позитиву на весь цей навчальний рік!

 

1

 

2

 

3

 

4