Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

День туризму

27 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти всіх спеціальностей Ужгородського торговельно-економічного інституту ДТЕУ відзначили Всесвітній день туризму. Адже, туризм сприяє розвитку економіки, створенню нових робочих місць та зміцненню взаємозв’язків між народами.

 

Основна мета заходу:

  • розуміння сутності та значення туризму як галузі, яка сприяє економічному розвитку та добробуту населення;
  • туристична привабливість Закарпаття та України в цілому;
  • підтримка ініціатив здобувачів вищої освіти інституту.

 

До дискусії долучились  – заст. директора з науково-педагогічної роботи Наталія Василиха, завідувач кафедри менеджменту, підприємництва та торгівлі Тетяна Гуштан та гарант ОПП «Готельний і ресторанний менеджмент» Людмила Чобаль, які сфокусували увагу на туристичній привабливості, ресурсах і економічному змісту туристичної галузі та на важливості враховування здобувачами освіти при розгляді й наповненні освітніх компонент  освітньо-професійної програми «Готельний і ресторанний менеджмент». Такі дискусії дозволяють здобувачам освіти вільно висловлювати свої думки, слухати інших, аналізувати різні точки зору та формувати власні аргументи.

 

За ініціативи голови РСС Олександра Самсонова було проведено опитування серед здобувачів освіти через сканування QR-коду щодо опанування нових туристичних маршрутів по Ужгородському районі, а також проведено інструктаж – як підготуватися до подорожі. Любов до подорожей властива людській природі – вони допомагають нам відволіктися від буденності, очистити свідомість та знайти душевний спокій.

 

Дякуємо учасникам за цікаву комунікацію, яка сприяє розвитку, наповненості освітнього процесу та його інноваційності.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10