Корисні посилання

 

gov hotl ua

 

«Твоє майбутнє залежить від ТЕБЕ». Досягнення програмних результатів навчання через зв'язок: освіта-наука-бізнес

У рамках співпраці між Ужгородським торговельно-економічним інститутом ДТЕУ та ВСП «Ужгородський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» проведено круглий стіл на тему: «Твоє майбутнє залежить від ТЕБЕ». Досягнення програмних результатів навчання через зв'язок: освіта-наука-бізнес.

 

 

Учасниками круглого столу були:  здобувачі освіти, науково-педагогічні працівники Ужгородського торговельно-економічного інституту – Наталія ВАСИЛИХА, Олександр ІГНАТ та ВСП «УТЕФК» – Світлана ГОЛУБКА,  Ганна ДЕНЧИЛЯ-САКАЛЬ, Степан НОСА, Леся РИБАКОВА, а також запрошені гості та роботодавці: ФОП Неля СТАРОСТА та ФОП Олександр ІГНАТ.

 

 

Мета заходу полягала у тому, щоб простежити основні тенденції щодо інформованості про освітні програми вступу, мотивацію вступників та здобувачів освіти, подальшу сфокусованість їх на навчання.

 

Із вступним словом-вітанням звернулися до присутніх заступник директора з науково-педагогічної роботи УТЕІ ДТЕУ Наталія ВАСИЛИХА та завідувач відділення обліку та фінансів ВСП «УТЕФК ДТЕУ»  Світлана ГОЛУБКА.

 

 

Під час роботи круглого столу були висвітлені питання: мотивація здобувачів освіти до навчання, практичну підготовку, які дають можливість здобути компетентності, потрібні для подальшої професійної діяльності.

 

Запрошені роботодавці/стейкхолдери  поділилися своїм досвідом.  Зокрема, Неля СТАРОСТА (заступниця директора по розвитку Консалтингової компанії FORBECT) наголосила, як завдяки наполегливості, вмінню застосовувати свої знання та маленькими кроками іти до мрії, які стають реальністю за умови віри в себе та креативного підходу до роботи.

 

 

Цікавим виявився виступ ФОП Олександра ІГНАТА, який наводив реальні приклади із своєї практичної діяльності  в напрямку підприємництва, як починати з малого і досягнути великих успіхів. Це допомагає здобувачам освіти бачити, як теорія, приклади з життя можуть застосовуватися на практиці.

 

 

Особливо жваві обговорення викликали виступи здобувачів освіти. Дякуємо організаторам заходу (Світлані ГОЛУБЦІ), стейкхолдерам за приємну атмосферу, цінні поради, конструктивний діалог та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю для розвитку науки обох закладів вищої освіти!

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6