Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Вибори директора Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ

 

foto0758 17 жовтня 2013 року відбулося розширене засідання Вченої ради Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ, на якому було проведено вибори директора інституту. У роботі Вченої ради прийняла участь проректор з науково-педагогічної роботи КНТЕУ Світлана Леонідівна Шаповал.

Відповідно до наказу Ректора КНТЕУ від 29 серпня 2013 р. за №1996 було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора УТЕІ КНТЕУ.

За результатами роботи загальноуніверситетської конкурсної комісії (витяг із протоколу № 19 від 7 жовтня 2013 р.) до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади директора УТЕІ КНТЕУ допущені дві кандидатури – Гаврилко Петро Петрович та Мороз Володимир Михайлович.

 

 

У зв’язку із відсутністю претендента на посаду директора УТЕІ КНТЕУ Мороза В.М., відбулося обговорення тільки кандидатури Гаврилка Петра Петровича – ініціатора та організатора створення в Закарпатській області нового вищого навчального закладу – Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

В своєму виступі Гаврилко П.П. окреслив перспективи розвитку УТЕІ КНТЕУ на найближчі 5 років та завдання, які потрібно вирішити. Зокрема, покращення матеріально-технічної бази інституту, кадрового потенціалу, вдосконалення навчально-методичного забезпечення викладання навчальних дисциплін. Особливу увагу доповідач приділив необхідності ліцензування нових спеціальностей та підготовки закладу до акредитації. Крім того, доповідач наголосив на необхідність активізації профорієнтаційних заходів та рекламної роботи з метою залучення більшої кількості абітурієнтів. Звернув увагу на необхідність підготовки та проведення студентських конференцій в інституті на загальнодержавному та міжнародному рівнях.

П.П. Гаврилко відповів на всі запитання, які йому були задані присутніми. При обговоренні кандидатури присутні викладачі та студенти у своїх виступах підтримали кандидатуру Гаврилка П.П на посаду директора інституту.

foto0750 У відповідності до процедури у бюлетені таємного голосування членів Вченої ради УТЕІ КНТЕУ були внесені дві кандидатури на посаду директора інституту – П.П.Гарилка та В.М.Мороза.



За результатами таємного голова лічильної комісії оголосила результати голосування:

Роздано бюлетенів – 21.

Виявлено – 21

Гаврилко П.П. – «За» - 21, «Проти» - немає.

Мороз В.М. - «За» - немає, «Проти» - 21.

Недійсних бюлетенів - немає.

Таким чином за результатами таємного голосування Вченої ради на посаду директора УТЕІ КНТЕУ обрано кандидата економічних наук, професора Гаврилка Петра Петровича.

 

Наші йому найщиріші вітання з обранням на посаду директора!!!