Зустріч із головою облдержадміністрації

 

qUk1znXsmj4 18 листопада понад тридцять молодих активістів зустрілись з вищими посадовими особами з питань освіти, науки та молоді. На зустрічі були присутні голова Закарпатської ОДА Ледида О.О., заступник голови ОДА з гуманітарних питань Качур І.І. та голова департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кляп М.І.

На порядку денному стояло привітання очільника ОДА. Крім того, головний чиновник області вручив посвідчення радника голові студентської ради Закарпаття Івану Полюжину. Також привітала студентів Закарпаття Голова департаменту освіти Маріанна Іванівна.
Користуючись можливістю зустрічі з високопосадовцями краю Комісія з молодіжних питань при Закарпатській ОДА та Наукове товариство УжНУ представили свої майбутні проекти, закликаючи долучитись представників адміністрації до їх реалізації.
Поза форматом зустрічі студентські активісти кажуть, що проблем у рядового студента вистачає, і все далеко не так «веселково», проте вони щиро сподіваються, що такі зустрічі влади з молоддю допоможуть одним зрозуміти та ефективно вирішити проблеми студентства, а інших – здобути ті навички та комунікації у спілкуванні з владою, які дозволять правильно відстоювати їхню громадську позицію.

 

 

У Вас недостатньо прав для коментування