Вітаємо учасників Брейн-рингу!

brein 22 лютого 2012 р. у Києві, в університеті відбувся фінальний турнір Х ювілейного Чемпіонату КНТЕУ з брейн-рингу. У змаганнях за право називатись чемпіоном взяли   участь команди відокремлених структурних підрозділів КНТЕУ - Вінницького, Харківського, Чернівецького торговельно-економічних інститутів, Ужгородського навчального центру. Вітаємо команду УТЕІ КНТЕУ З 4 місцем в X чемпіонаті КНТЕУ з БРЕЙН-РИНГУ!


Всі гравці показали себе достойно, не зважаючи на те, що суперниками були професійні гравці Київських команд та команд з інших куточків України! Наступного року ми їдемо за 1 місцем !

 

    Учасників ювілейного чемпіонату привітали гості - колишні студенти КНТЕУ, гравці минулих чемпіонатів із брейн-рингу: Герасименко А. - учасниця команди-переможниці І Чемпіонату, Портянко О. - активний учасник багатьох змагань, Крамаренко В. - капітан команди-переможниці VІІ Чемпіонату. З вітальним словом до присутніх звернувся учасник команди-переможниці ІІІ Чемпіонату КНТЕУ з Брейн-рингу, начальник відділу навчально-виховної роботи Магалецький А.В.
    Гра була цікавою та різноплановою. Питання для неї підготував постійний ведучий ігрової частини фінального турніру асистент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Хлопяк Сергій Васильович. Учасники змагань продемонстрували високий інтелектуальний рівень, розвинуті логічні здібності, велику зацікавленість до гри, сильну волю до перемоги. Для присутніх у залі вболівальників та глядачів відбувся конкурс на кращого знавця, переможці якого отримали призи. В перервах між інтелектуальними змаганнями пролунали музичні привітання, які підготували студенти університету.
      Всіх переможців чемпіонату було нагороджено почесними грамотами, учасників відзначено подяками. На згадку про гру переможці та учасники отримали пам'ятні подарунки.

У Вас недостатньо прав для коментування