Подорож до Києва

1328279232 1352 7 І справді, Київ – це місто де все починається! На Україні всі дороги ведуть до Києва… Хтось поїхав вперше, а хтось вже був у цьому місті n-кількість разів, але всіх об’єднує одне бажання побачити щось нове та відкрити для себе столицю в різноманітних барвах!

Листопад для студентів ІІ-ІVкурсів, спеціальностей «Туристичне та готельне обслуговування» розпочався із захопливої подорожі в столицю на МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО СЕРВІСУ ТА КЛІНІНГУ FORECH-2014,  що проводилася в Києві 5-7 листопада.

Цікавою та насиченою виявилася мандрівка, оскільки передбачала, згідно програми, прийняти участь в навчальних тренінгах, семінарах, що проводилися у різних павільйонах на виставці. Зокрема, повчальними виявились майстер – класи з приготування та презентації страв: української кухні від шеф-кухаря ресторану «Дніпро», В. Грибова - «Судак фаршированний в традиціях українського стилю»;  іспанська кухня була презентована кухарем Ф. Гонсалес, страва - „Салат з лососем і соусом ромеско”, а ще студентів порадувала можливість продегустувати страви та кондитерські вироби від різних виробників. Шеф-кондитер Nestle Professional Ю. Левін провів навчальний тренінг з «Використання професійних кулінарних рішень NESTLÉ PROFESSIONAL в кондитерському виробництві». Цікавим та новим для студентів був Форум Гостинності -2014, а також тематичні підрозділи виставки: гостьові номери, клінінгові послуги, обладнання для СПА-центрів та санвузлів, світло дизайн, автоматизація та безпека готелів ін..

20141106 091533

Та не все закінчилося виставкою… Відвідали студенти Межигір’я, про яке багато чули, потрапили у Пінчук Арт-центр, де ознайомилися із експозиціями сучасного мистецтва. Також підчас подорожі група відвідала музей Води, музей Великої Вітчизняної Війни, музей мікромініатюр М. Сядрицького та Києво-Печерську Лавру.

20141106 100120

 

20141106 215324

 

20141106 125725

 

20141106 100120

 Ще студенти побачили Київський національний торговельно-економічний університет, де мали змогу попрацювати в спец кабінетах, оглянули лабораторії, бібліотеку та сучасну їдальню,  познайомилися із викладачами, студентами закладу.

Не обійшлося і без екстриму… Цього разу нові враження студенти отримали від ТРОЛЛЕЙ через ДНІПРО – 530м. складає довжина переправи та 60км\год. – швидкість. 2 хвилини і ти від Маріїнського парку на Трухановому острові! Весело… та безпечно все закінчилося! Час пролетів дуже швидко і знов за парту і з новими силами до навчання! 

У Вас недостатньо прав для коментування