Нарешті знову перші!

sqoOqb744zU

24 січня 2015 року в спорткомплексі "Зінадін" відбувся черговий футбольний благодійний турнір "I Believe in U". Нарешті наша команда УТЕІ КНТЕУ, де приймали участь студенти денної форми навчання, у нелегкій боротьбі змогли вибороти почесне перше місце. Хотілось би відзначити таких гравців як воротар команди, який мужньо боронив наші ворота – Тренича Владислава, та гравців у полі - Михайловського Влада, Шимоню Михайла та Павліш Івана. Велику подяку приносимо нашому найкращому викладачу фізичного виховання та наставнику команди Чайковському Анатолію Валерійовичу. Успіхів Вам! До наступних перемог!

 

 
Вже традиційний благодійний турнір по міні футболу "I Belive In U" зібрав учасників, яких на цей раз заявилась рекордна кількість - аж 20, що свідчить про дедалі більшу популярність змагань, де граючи у футбол можна допомогти тим, хто цього потребує. Тож 20 команд в суботу вранці вийшли на штучний майданчиках в спорткомплексі «Зінедін».
Головним спонсором турніру, спортивним інтернет-магазином «TeamWear» надано для турніру два хороших футзальні м’ячі марки «Winner» та два комплекти маніжок. Також від керівництва спорткомплексу «Зінедін» була відчутна підтримка в наданні двох штучних полів для проведення всіх матчів. Переможця очікував приз від ще одного спонсора турніру ТОВ "Оленич і К" у вигляді ящика Чернігівського пива.
8b1TBOo7fSQ

Також хочеться відмітити Асоціацію міні-футболу (футзалу) Закарпаття, яка передала різні подарунки, котрі будуть спрямовані за вже знайомим маршрутом - в дитячі будинки та школи-інтернати. 

Команди були поділені на п’ять груп по чотири команди і рівно в 10 годин розпочали свої матчі перші дві групи. За регламентом змагань до чвертьфіналів виходили всі команди, які зайняли перші місця та три кращі другі місця з кращими показниками. 

onC9n3B9CJs
  Rz9zYzQshq0

В першій групі одразу виокремився лідер групи – Газ Мяс, який був фаворитом не лише групи, а й всього турніру. За ними розташувались Карпати, до складу яких входили переважно юні футболісти, які впевнено виграли очну боротьбу за друге місце у Тура та Аеропорта. 

Друга група зібрала досить рівних за класом учасників. Лише Аматор, який за підбором гравців цілком претендував на перемогу в турнірі, пройшов групову стадію з стовідсотковим показником. Трактор, Ріо та Коритняни вигравши лише по одній грі залишили собі мізерні шанси на вихід до наступного раунду з другого місця.

В третій групі тривала найцікавіша боротьба. До традиційно сильних Оноківців і Вікінгів, за вихід з групи вели боротьбу новачки змагань Баранинці, які й зайняли перше місце в групі. Вікінги переграли Оноківці 3:1 і пройшли до чвертьфіналу. Мукачево виглядало статистами у цій групі.

В четвертій групі старожили змагань УТЕІ забивши кожному супернику по три м’ячі забронювали за собою першу сходинку групи. Заньковецька мінімально перегравши команду з Ракошина теж пройшли далі. Зарічево не змогло нічого протиставити своїм суперникам.

В останній групі також три команди боролися за путівку у чвертьфінал, Тарновці за традицією зайняли перше місце в групі, а Спарта завдяки нічиїй з тими ж Тарнівцями, обійшла Верховину на один бал. СДЮШОР зайняв четверту сходинку в групі.

В першому чвертьфіналі студенти з УТЕІ переграли Заньковецьку 5:0. Карпатам вдалось звести внічию гру з Аматором, та в серії пенальті все ж таки програли фавориту. Баранинці знову зустрілись з Вікінгами, і вдруге за турнір святкували перемогу над ними. Газ Мяс і Тарновці не зуміли забити в основний час, а в серії шестиметрових воротар червоно-білих Солодовник провів свою команду до півфіналу.

В першому півфіналі УТЕІ переграло Аматорів 2:0. Тарновці знову засушили гру, тепер уже з Баранинцями, а в серії пенальті знову святкувало перемогу 4:3.

У перестрілці за третє місце краще пробили шестиметрові Аматори.

Фінал вийшов досить напружений, та через обережність обох команд рахунок був не великий – 1:1. Післяматчеві пенальті на цей раз влучніше пробили УТЕІ, які втретє стають чемпіонами цього благодійного турніру. 

Всі зібрані кошти на турнірі були передані на лікування відомому закарпатському футболісту Олександру Дзямці, який після жахливої ДТП на Словаччині, знаходиться у лікарні за кордоном у досить важкому стані. 

Тому хто не байдужий і готовий допомогти зібрати кошти для його лікування - реквізити Приватбанку: 6762-4660-0212-1810 (Пустовіт Артем). Або телефонуйте 0507497082 - Ярик. Будемо вдячні за розповсюдження інформації!

Не будьте байдужими,разом ми можемо реально допомогти!

У Вас недостатньо прав для коментування