Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Команда УТЕІ КНТЕУ вчетверте стає чемпіоном турніру I Belive In U.

1433683198 19 Вітаємо наших переможців!! На турнір було заявлено 8 команд, які були розбиті на дві групи.
В першій групі підібрались досить рівні суперники, тому і боротьба за вихід у фінал тривала до останнього матчу. «Трактор», здобувши дві перемоги, став першим, а друге місце посіли «Вікінг», які, маючи чотири очки, лише за кращої різниці забитих/пропущених, обійшов «Стимул».

Господарі поля «Баранинці» з трьома пунктами, у завершальній грі з «трактористами» втратили можливість пройти далі. 

Група Б мала двох явних фаворитів – «Честер» і УТЕІ КНТЕУ, і тут вирішувалось лише хто з якого місця пройде у півфінал. «Баварія» та «Донбас» виявилися не готовими до протистояння з такими сильними суперниками. В результаті лідери групи розписали мирову, тому за додатковими показниками першими стали студенти УТЕІ КНТЕУ, «Честер» - другий.

У півфіналах «Трактор» лише у серії шестиметрових здолав «Честер», а «Вікінг» не зміг зупинити УТЕІ .У пробитті пенальті за третє місце, «Честер» вийшов переможцем.

Фінальна гра порадувала глядачів крутим камбеком. «Трактор» вже у першому таймі повів у два мячі. Допоміг їм у цьому студент Михайловський, який, рятуючи свої ворота від неминучого голу, зіграв рукою. Як результат, пенальті і вилучення на 2 хвилини. «Трактористи» скористались перевагою і провели два голи, та до кінця першої половини гри зелені відіграли один м’яч. Та вже у другому таймі студенти УТЕІ зуміли вийти вперед. А на останніх хвилинах - забити четвертий гол вже у пусті ворота. 

У Вас недостатньо прав для коментування