Участь у конкурсі студентських наукових робіт – дає шанс отримати стипендію!

Xd4TicfUVWs 11 грудня 2015 року в Київському національному торговельно-економічному університеті за підтримки провідного вітчизняного туристичного оператора «Travel Professional Group» (TPG) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Майбутнє туристичної галузі» у рамках реалізації благодійної програми «Стипендіальна програма».

Конкурс, що проводиться в університеті вже вчетверте має на меті виявити креативну студентську молодь, яка має професійний потенціал для формування успішного майбутнього сучасної туристичної галузі з тим, щоб надати їм всебічну підтримку для їх подальшого творчого зростання.

Вперше взяти участь у цьому конкурсі отримали право студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ Бетлянин Олександр (тема роботи «Міні-скульптури міста над Ужем») та Митро Наталія (тема роботи «Організація водного маршруту «Шляхами Бокорашів»»)

Серед переможців конкурсу – студент із м.Ужгорода – Бетлянин Олександр, який протягом наступного календарного року буде отримувати іменну стипендію від компанії «Travel Professional Group». Програма «Майбутнє туристичної галузі» передбачає також подальше працевлаштування учасників і переможців конкурсу на туристичному підприємстві. Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!  

dyplom ber

У Вас недостатньо прав для коментування