Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Відбувся ювілейний V Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCOOKFEST-2018».

Протягом 4-6 жовтня у Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ювілейний V Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCOOKFEST-2018». Під час проведення чемпіонату юніори мали унікальну можливість продемонструвати високий рівень кулінарної майстерності, збагатити свій професійний досвід, дізнатися про ноу-хау кулінарного мистецтва в Україні та світі й запровадити в практичну діяльність закладів ресторанного господарства.

Ужгородський торговельно-економічного інститут на Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» представила команда в складі студентів магістратури спеціальності «Харчові технології» Лещака Сергія, Семчука Володимира, Ситора Віктора та студента-бакалавра спеціальності «Харчові технології» Опріша Евгеня. Роботу учасників оцінювало журі у складі висококваліфікованих незалежних міжнародних експертів, відомих своєю майстерністю в Україні та світі за критеріями, рекомендованими Всесвітньою асоціацією кулінарних союзів (WACS).

Команда УТЕІ КНТЕУ (Лещак Сергій,Семчук Володимир, Ситор Віктор) у номінації КРАЩА КОМАНДА КУХАРІВ-ЮНІОРІВ РОКУ («ЧОРНА СКРИНЬКА») здобула срібну медаль. За умовами конкурсу команда з трьох кухарів-юніорів повинна була протягом однієї години 30 хвилин скласти, приготувати і представити меню з трьох страв (закуски – основна страва – десерт) на 2 порції з комплекту продуктів, зібраних від організаторів. Список продуктів із «чорной скриньки» був повідомлений командам за 20 хв до початку змагання. Меню, написане розбірливо українською та англійською мовами, слід передати було журі не пізніше, ніж через 20 хв від початку змагання. Журі відмітило наших молодих рестораторів за креативний підхід до традиційних рецептів та використання у страві декількох технологій (прийомів теплової обробки).

1

Крім командної участі кожний зі студентів виступив у змаганнях ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПРАКТИЧНОГО КЛАСУ, КАТЕГОРІЯ С (протягом 45 хвилин учасник повинен приготувати і сервірувати сучасну страву на дві порції, окремо для кожної персони).

2 У номінації С3 СТРАВИ З РИБИ, ГІДРОБІОНТІВ Лещак Сергій здобув бронзову медаль, Семчук Володимир – золоту.

3

У номінаціях С4 СУЧАСНА КУХНЯ та С7 СТРАВА АУТЕНТИЧНОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ дебютант чемпіонату Опріш Евген здобув 2 срібні медалі. 

4

У номінації С6 СТРАВА З М'ЯСА ПТИЦІ Ситар Віктор здобув бронзову медаль.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Вітаємо наших переможців з гідним представленням нашого вузу на V Міжнародному чемпіонаті з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCOOKFEST-2018» та високими досягненнями.

У Вас недостатньо прав для коментування