Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

Урочистості з нагоди випуску магістрів денної та заочної форми навчання

 

1 min

21 лютого 2019 року в Ужгородському торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів денної та заочної форми навчання за спеціальностями: «Менеджмент» (41 особа), «Фінанси, банківська справа та страхування» (53 особи), «Облік і оподаткування» (38 осіб), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (36 осіб), «Харчові технології» (16 осіб).

Урочистості розпочалися з вітального слова директора Ужгородського торговельно-економічного інституту, професора Петра Петровича Гаврилко, який звернувся з теплими та мудрими словами до випускників кожного з факультетів, надихнувши новоспечених магістрів на великі звершення та достойні справи.

Залунав Гімн України, під який гордо приклали долоню до серця магістри факультетів обліку, фінансів та торговельного підприємництва і ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Натхненні слова та щирі настанови на адресу випускників, висловив завідувач кафедри менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, доктор економічних наук, професор Лендєл Михайло Андрійович.

З теплими словами на адресу випускників від імені колективу викладачів та співробітників виступив кандидат економічних наук, доцент Черничко Станіслав Федорович.

Зі словами вітання до випускників звернулися декани факультетів обліку, фінансів та торговельного підприємництва, доктор економічних наук, доцент  Підлипна Радміла Петрівна та декан ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, к.ф.-м.н., доцент Морохович Василь Степанович, які привітали їх з успішним завершенням важливого етапу в професійному житті та побажали віри у свої сили та гарного мирного життєвого шляху.

Від імені випускників факультету зі щирими словами вдячності адміністрації університету, викладачам та співробітникам виступила випускниця факультету ОФТП, староста групи Ганущак Елеонора, яка побажала міцного здоров'я колективу, розвитку й процвітання другій домівці - Ужгородському торговельно-економічному інституту КНТЕУ!

Завершила свято чуттєва фотозйомка.

 

Любі випускники! Шановні наші магістри! Щиро вітаємо Вас та бажаємо впевнених успішних кроків на життєвому шляху! Ми не прощаємось з Вами, адже Альма-матер завжди чекає на Вас!

2 min 3 min 4 min min

5 min min

6 min min 7 min

8 min

9 min 10 min

10а min 10в min

10д min 11 min 12 min 14 min

У Вас недостатньо прав для коментування