З нагоди Міжнародного дня води відбулась лекція на тему «Проблема водних ресурсів Закарпаття та Міжнародний день води»

заставка 1

22 березня кожного року, починаючи з 1993, відзначається Міжнародний день води, запроваджений Генеральною Асамблеєю ООН. День Води дає унікальну можливість нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього середовища і розвитку суспільства.

З цієї нагоди для студентів Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ завідувачем сектору природи відділу історії та краєзнавства Закарпатського обласного краєзнавчого музею імені Т. Легоцького Михайлом Біланичем було підготовано та проведено лекцію на тему: «Проблема водних ресурсів Закарпаття та Міжнародний день води».

Після лекції студенти та викладачі мали змогу ознайомитися з експозицією «Природа Закарпаття» та взяти участь у екскурсії, в якій було висвітлено життя рослинного та тваринного світу водойм і річкових долин Закарпатської області.

Щиро вдячні за організацію цікавої та пізнавальної програми, що спрямована на підвищення загальної екологічної культури та свідомого споживання природних ресурсів Закарпатському обласному краєзнавчому музею  та особисто Михайлу Біланчичу.

1

2

3

4

У Вас недостатньо прав для коментування