Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

День здоров'я 2019

Хто здоровий, той сміється,
Все йому в житті вдається. 
Він долає всі вершини - 
Це ж чудово для людини.

 

Кожен не раз задумувався наскільки важливе здоров‘я для продуктивного і щасливого життя. Про це знають викладачі та студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ, тому щорічне проведення Дня здоров‘я стало традицією для усіх нас. Тож, викладацький склад разом зі студентами 1 жовтня провели день у спортивному ритмі, без шкідливих звичок та з великим задоволенням.

 

Першим ділом, після приїзду в село Оріховиця, усі стали на урочисте шикування та заспівали наш Державний гімн. У цей день ми вирішили не тільки здорово відпочити, але і дозволити собі поїсти дечого смачного, приготувавши страви своєю дружною студентською родиною. Тим часом наші викладачі не давали нам сидіти, а залучили до спортивних естафет і змагань. Викладач фізичного виховання Чайковський А. В. поділив студентів на команди за старшинством - «Ромашка» та «Кіфлики». За результатами змагань перше місце виборола команда «Кіфлики». Та головне не перемога, а участь!

 

І куди ж без розважальної програми?! Студенти активно долучилися до веселих конкурсів, які не дозволяли сумувати і стояти осторонь.
Студентська рада від імені усіх студентів Ужгородського торговельно-економічного інституту привітала з Днем працівників освіти науково-педагогічний колектив і вручила їм святковий торт! Його приготував студент 2 курсу спеціальності харчові технології Руслан Гамаш, за що йому велике спасибі!

Цього дня викладачі також показали свою супер фізичну підготовку і, в деяких випадках, навіть перевершили студентів. Свято закінчилося фотосесією з кольоровими димовими шашками і цей день точно став незабутній.

 

УТЕІ КНТЕУ повідомляє:

 

Ми за здоровий спосіб життя.
Ми за повноцінний фізичний розвиток.
Ми за гармонію Тіла і Духу, Людини і Природи.
Ми за здоров‘я людини, як найбільше щастя, як насолоду життя.
Тож будьте здоровими - «Здоровим бути модно!»

zastavka

 

1

 

2

 

3

 

5

 

6

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

У Вас недостатньо прав для коментування