Круглий стіл «Особливості бюджетної політики в умовах воєнного стану»

6 квітня 2023 року відбувся круглий стіл «Особливості бюджетної політики в умовах воєнного стану». 

Співорганізаторами заходу виступили циклова комісія фінансово-облікових дисциплін ВСП «УТЕФК ДТЕУ» та кафедра фінансів УТЕІ ДТЕУ.

Програмою круглого столу були передбачені доповіді студентів про бюджету політику і її механізм в умовах воєнного стану. У своїх доповідях студенти розглянули питання податкових надходжень та видатків бюджетів, проаналізовали їх структуру та динаміку розвитку; механізм фінансування охорони здоров’я та наслідки військових дій. У ході виступів були проаналізовані причини і шляхи формування бюджетного дефіциту. Особлива увага приділялася ролі місцевих бюджетів.

Цікавим і змістовним був виступ стейкхолдера - директора Департаменту фінансів та бюджетної політики Ужгородської міської ради Лесі ГАХ, яка охарактеризувала зміни у структурі доходів і видатків міста Ужгорода, особливості їх фінансування, фінансову підтримку міста внутрішньо переміщеним особам.

Зустріч пройшла у доброзичливій атмосфері та конструктивного діалогу. Учасники круглого столу дійшли висновку, що в умовах воєнного стану перед фахівцями фінансової галузі постають серйозні виклики, але завдяки об’єднанню, силі духу вони будуть успішно подолані.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

У Вас недостатньо прав для коментування