Вступ-2024

До уваги вступників! 

До 11 квітня триває реєстрація на НМТ.

Детальніше »

 

gov hotl ua

 

День першокурсника

 

 

456364364375747 В УТЕІ КНТЕУ відбулось святкування Дня першокурсника. Програма складалась із двох частин, першою з якої було обрання найгарнішої дівчини УТЕІ КНТЕУ. За рішенням журі, Міс УТЕІ КНТЕУ стала студентка 1 курсу – Свида Наталія, а Віце-міс – Богуш Бетті.

Взагалом за титул найкращої боролось 5 дівчат, і всі вони гідно тримались на сцені. Було представлено 4 виходи: Перше побачення, де ми мали змогу познайомитись з учасницями, дізнатись про їхні вподобання та хобі, Діловий стиль, який супроводжувався інтелектуальним конкурсом, Національний та Вечірній стилі за участі хлопців.

Між виходами дівчат глядачі мали змогу послухати та подивитись на вокальні, танцювальні виступи від студентів інституту та запрошених гостей. Можна сміло сказати, що конкурс вдався на славу.

Друга частина складалась зі святкової дискотеки в Максімусі. Студенти змогли розвіятись і потанцювати під хорошу музику.

Ще раз вітаємо учасниць з їхньою перемогою, і велика подяка всім хто був задіяний і хоч трошки допоміг для організації всіх наших заходів.

 

 

У Вас недостатньо прав для коментування